gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

10 perc

  • 2 szelet finom kovászos fehér vagy akár rozskenyér
  • 4 finom, tenyérnyi szelet érlelt, zsíros sajt, pl Gouda
  • 1 evőkanál szezámmag
  • 1 evőkanál hidegen sajtolt naprafogóolaj, vagy szezámolaj
  • 1 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 1 nagy marék spenót megmosva, lecsepegtetve
  • 1 evőkanál Triffla szarvasgombás balzsamecet

Az olajat közepes hőfokra hevítem, megfuttatom rajta egy percig rázogatva a fokhagymát, rádobom a spenótot és fedő alatt két percig fonnyasztom alacsony lángon. A kenyérre helyezem a sajtot, megpakolom a fokhagymás fonnyadt spenóttal, megszórom szezámmal, meglocsolom egy kis ecettel és ízlés szerint sózom.

Receptek

Triffla Club

0