gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 30 dkg erdei gomba (lehet szárított is, abból elég 5 dkg, lehet vegyesen is, fagyasztott is, a képen tinóruból készült)
  • 1/2 l darabosan eltett paradicsom, vagy szezonban ugyanennyi durván összevágott paradicsom
  • 1 kis fej vöröshagyma finomra szeletelve
  • 5 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 1 kkanál fekete bors durvára törve
  • 1/2 citrom leve
  • 1/2 dl olívaolaj

A szárított gombát megmosom, 30 percre meleg vízbe áztatom. Innentől minden gombával ugyanúgy járok el.

Az olajat felhevítem egy nagy serpenyőben rádobom a gombát, hagymát, megpirítom. (A fagyasztott gombát fagyasztva dobom rá, nem engedem ki, mert akkor szottyos lesz az állaga). Felöntöm a paradicsommal, fűszerezem, magas lángon besűrítem, citrommal ízesítem. A képen teljes kiőrlésű spagettivel látható.

Receptek

Triffla Club

0