gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

3 óra

  • 100 g gesztenyeliszt
  • 250 g jó minőségű, fogós liszt
  • 4 egész tojás
  • 1 üveg Triffla szarvasgombás gombapesztó
  • 1 db diónyi szarvasgomba

Elkészítése:

A liszteket a tojásokkal simára dolgozom, szorosan egy fóliába csomagolom és 2-3 órát pihentetem a hűtőszekrényben.

Kiveszem, átgyúrom és géppel vagy kézzel szélesmetéltet készítek belőle. (Kézzel 1mm vastagra, géppel 5-ös fokozatra nyújtom, majd a géppel a szélesmetéltvágón, kézzel késsel és egy vonalzó vagy a sodrófa mentén felvágom.)

Bő, lobogó, sós vízben kifőzöm és kikeverem a pesztóval. Friss szarvasgombát is lehet rá vágni, ha van kéznél.

Receptek

Triffla Club

0