gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

10 perc

  • 3 dl teljes tej
  • 2 dl tejszín
  • 1 rúd vanília
  • 4 tojássárgája
  • 5 dkg cukor
  • 1 evőkanál frissen lefőzött kávé
  • 1 evőkanál reszelt homoki szarvasgomba
  • füstölt só
  • savanyú erdei gyümölcsök a tálaláshoz

A tejet és a tejszínt felforralom a vaníliarúddal, kávéval, belekaparom a magokat. Lehűtöm. A sárgájákat habosra keverem a cukorral, a tejszínes keverékbe öntöm és gőzfürdőben, folyamatosan kevergetve krémesre főzöm. Annyi szarvasgombával ízesítem, hogy enyhén érződjön annak aromája.

Fagylaltgépben a fagyasztóban elkészítem. Tálalás előtt öt perccel kiveszem a fagyasztóból, füstölt sóval megszórva, erdei gyümölcsökkel tálalom.

Receptek

Triffla Club

0