gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

20 perc

  • 200 g rizstészta
  • 200 g uborka meghámozva, finomra csíkozva
  • egy csokor koriander finomra vágva
  • 100 g durvára tört, szárazon enyhén megpirított kesudió
  • egy teáskanál mozsárban nem nagyon finomra tört, szárazon enyhén megpirított szecsuáni bors
  • parikamagolaj

A rizstésztát 15 percre meleg vízbe áztatom, majd 5-6 perc alatt megfőzöm, leszűröm. Megpakolom az uborkával, megszórom a kesudióval, fűszerekkel és meglocsolom a paprikamagolajjal.

Megtévesztő az egyszerűsége, mert a végeredmény bombasztikus, cserébe sokféle étrendbe -vegán, laktózmentes, gluténmentes, fogyókúra- beilleszthető.

Aki dúsítaná, rakjon rá két lágytojást feltétnek.

Receptek

Triffla Club

0