gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

20 perc

  • egy szelet érlelt marhahús (rostélyos, vagy hátszín)
  • egy marék rókagomba
  • egy evőkanál vaj
  • 2 szál rozmaring
  • 2 szál kakukkfű
  • 1 evőkanál kávé
  • 1 evőkanál konyak

A serpenyőt felhevítem, belerakom a húst, mellé a feldarabolt rókákat. Közepesre mérsékelem a lángot és pár percig sütöm (egy steak elkészültségi fokozata részben tudományos, részben vallási kérdés, nem tartozik a Triffla gombabolt tematikájához, mindenesetre nem kell kiszárítani).

Odadobom a fűszereket, megfordítom a húst, kicsit átrázom a gombákat. Amikor késznek ítélem a húst, kirakom egy tányérra. A gombák alatt magasra állítom a lángot, rálöttyintek 1-1 evőkanál presszókávét és konyakot, elpárologtatom, lepirítom és a hús mellé tálalom.

Friss gyümölccsel, gyümölcsös csatnikkal, gyümölcsös salsákkal, kompóttal köríthető. Báránygerinccel is működhet.

Receptek

Triffla Club

0