gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

20 perc

  • 20 dkg nagyobb méretű rókagomba
  • 20 dkg friss garnélarák
  • 2 dl kókuszkrém
  • 2 dl alaplé
  • egy csokor koriander
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • pár szelet citrom, vagy ribizli/egres
  • 1 evőkanál hidegen sajtolt napraforgóolaj

A hagymát vékony szeletekre vágom, az olajon aranybarnára sütöm. Hozzáadom a gombát és a garnélát, éppen addig pirítom magas lángon, hogy a garnéla rózsaszín színt kapjon. Felöntöm a kókusszal, alaplével és felforralom.

Friss korianderrel és pár szem savanykás gyümölccsel, vagy citrommal tálalom.

Receptek

Triffla Club

0