gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 200 g sárga gévagomba 1 centis szeletekre vágva
  • 4 evőkanál liszt
  • 1 egész tojás
  • 1/2 dl tejszín
  • 1 g élesztő
  • olaj

A lisztet, a tejszínt az élesztővel és a tojással kikeverem, legyen galuskasűrűségű. Sózom, meleg helyre teszem. A gombát 10 percig gyöngyöző vízben főzöm, leszűröm.

A gombát a panírba mártom, és annyi tűzforró olajban, ami bőven ellepi, aranybarnára sütöm.

Nehéz étel, ezért könnyű salátával tálalom, a héten friss kukorica van elkeverve kevés sóva, frissen facsart citromlével, csilivel és apróra vágott zöldkorianderrel.

Receptek

Triffla Club

0