gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra

  • 1/2 kg friss édes káposzta nagyon finomra reszelve
  • 20 dkg lebbencs/tíztojásos nagykocka/vagy akár lasagnalap kicsit megtörve
  • 2 evőkanál cukor
  • 5 dkg vaj
  • 1 evőkanál olaj
  • frissen őrölt fehér bors
  • 1 db diónyi szarvasgomba

A cukrot karamellizálom, rádobom a káposztát alacsony lángony barnára párolom. A tésztát a kevés olajon megpirítom, felöntöm lobogó vízzel, megfőzöm. A vajat alacsony lángon bugyogtatva aranybarnára barnítom. A tésztát leszűröm, elkeverem a káposztával, sózom, borsozom.

Tálaláskor megszórom vékonyra szelt vagy reszelt szarvasgombával és meglocsolom a vajjal.

(A sima káposztás kockához képest erre tegyenek kevesebb borsot, mert a sok elnyomja a szarvasgombát.)

Receptek

Triffla Club

0