Balzsamecetes uborkasaláta
Elkészülési idő: 15 perc
    Alapanyagok:
  • 1 kígyóuborka
  • 1 evőkanál finomra vágott citromnád
  • 1 evőkanál finomra reszelt gyömbér kifacsart leve
  • 1 evőkanál Triffla szarvasgombás balzsamecet
  • 1 gerezd fokhagyma finomra reszelve
  • Az uborkát megmosom, finomra gyalulom. Alaposan elkeverem a sóval, gyömbérrel, fokhagymával, citromnáddal, 10 percre félreteszem, hogy kicsit levet engedjen.

    Tálaláskor egy kevés ecettel meglocsolva ízesítem. Friss, könnyű, a fűszereknek köszönhetően mégis melengető uborkasaláta.

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Balzsamecetes uborkasaláta