Erdei gombás paradicsomos öntet tésztákra
Elkészülési idő: 20 perc

Alapanyagok:

  • 30 dkg erdei gomba (lehet vegyesen is, fagyasztott is, a képen tinóruból készült)
  • 1/2 l darabosan eltett paradicsom, vagy szezonban ugyanennyi durván összevágott paradicsom
  • 1 kis fej vöröshagyma finomra szeletelve
  • 1 kkanál koriandermag durvára törve
  • 1 kkanál fekete bors durvára törve
  • 1/2 dl olívaolaj

Az olajat felhevítem egy nagy serpenyőben rádobom a gombát, hagymát, megpirítom. (A fagyasztott gombát fagyasztva dobom rá, nem engedem ki, mert akkor szottyos lesz az állaga). Felöntöm a paradicsommal, fűszerezem, magas lángon besűrítem. A képen teljes kiőrlésű spagettivel látható.

Írd le saját véleményed

Értékelés: Erdei gombás paradicsomos öntet tésztákra