Homoki szarvasgombakrém karamellizált mandulával
Elkészülési idő: 1 óra

Alapanyagok:

  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 1 evőkanál reszelt szarvasgomba
  • 10 dkg mandula
  • 1 evőkanál cukor
  • füstölt sókristály
  • 1 teáskanál reszelt citromhéj

A csokoládét óvatosan felolvasztom, simára keverem a tejszínnel. Belekeverem a szarvasgombát és a citromhéjat, 4 tálkába osztom. A cukrot lassú lángon karamellizálom, beleforgatom a mozsárban durvára tört mandulát. A krémre szórom. Az egészet behűtöm és sóval megszórva tálalom.

Nagyon tömény desszert, 5-8-felé is osztható adag. 

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Homoki szarvasgombakrém karamellizált mandulával