Paprikamag-olajos kocsonya
Elkészülési idő: 5 óra + egy nap dermesztés

Alapanyagok:

  • 1 kg kocsonyahús (fej, fül, farok, köröm, lehetőleg szabadtartott, vagy mangalica és lánggal perzselt)
  • 1 fej fokhagyma
  • 10 szem egész fekete bors
  • Dunst&Rose paprikamag olaj
  • (füstölt hús, tojás opcionális)

Elkészítése:

A húst a fokhagymával, borssal annyi vízben teszem fel főni, ami ellepi és gyöngyöző vízben puhára főzöm. Kicsontozom és mélytányérokba osztom.

A levet aprólékosan és teljes mértékben lezsírozom. A húsra öntöm és hideg helyen hagyom megdermedni.

A paprikamagolajjal meglocsolva tálalom.

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Paprikamag-olajos kocsonya