Szegfűgombás-spárgás penne
Elkészülési idő: 20 perc

Alapanyagok:

  • 200 g penne
  • 1/2 csokor zöld spárga
  • 2 marék alaposan megmosott szegfűgomba
  • 30 dkg puha paprikás kolbász
  • 2 dl tejszín (elhagyható)

Elkészítése:

A spárga kemény tövét letöröm, ami marad, a pennével megegyező méretűre darabolom. A hegye felőli 3 darabokat félreteszem. A vége felőli darabokat a tésztával együtt megfőzöm.

Egy serpenyőbe dobom a szétnyomkodott kolbászt, a spárga másik felét és a gombát, közepes lángon kicsit átpirítom, a tejszínnel éppen csak összeforralom.

Kikeverem a spárgás tésztával.

 

Írd le saját véleményed

Értékelés: Szegfűgombás-spárgás penne