Shii-take garnélával
Elkészülési idő: 20 perc

Alapanyagok:

50 dkg egész, friss garnélarák (páncélban, fejjel, de bélcsatornájuk eltávolítva)

2 csokor friss koriander/petrezselyem apróra vágva

20 dkg friss shii-take gomba feldarabolva

2 evőkanál szezámolaj

3 evőkanál szójaszósz

1 evőkanál viszki

1 egész citrom felszeletelve

Elkészítés:

Egy nagyobb seprenyőben felhevítem az olajat, rádobom a garnélákat és a gombát, összerázom. Rálocsolom a viszkit, hagyom elpárologni. Rázogatva sütöm magas lángon, amikor a rákok már teljesen rózsaszínek, kissé megpörkülődtek, leveszem a lángról, megszórom a petrezselyemmel, meglocsolom a szójával és citrommal tálalom.

Írd le saját véleményed

Értékelés: Shii-take garnélával