Paprikamag-olajos spenótsaláta dióval és szarvasgombával
Elkészülési idő: 15 perc

Alapanyagok:

  • 20 dkg spenótlevél (lehet fagyasztott is, akkor nem kell mosni, fonnyasztani)
  • 5 dkg dió durvára törve
  • 1/2 teáskanál szerecsendió
  • 1/2 dl dióolaj
  • 1 diónyi szarvasgomba
  • pár csepp édes paprikamagolaj
  • vaj

Elkészítése:

A spenótleveleket megmosom, durván összetépem, egy lábosban egy evőkanál vízen, fedő alatt megfonnyasztom (kb. 10 perc).

Elkeverem az olajjal, szerecsendióval, dióval, és reszelt, vagy finomra vágott szarvasgombával, édes paprikamagolajjal megcsepegtetve tálalom.

Tojáshoz, bundáskenyérhez nagyon illik.

Írd le saját véleményed

Értékelés: Paprikamag-olajos spenótsaláta dióval és szarvasgombával