Balzsamecetes pirított téli zöldségek
Elkészülési idő: 15 perc
    Alapanyagok:
  • 1 kg megtisztított és durvára darabolt répa, fehérrépa, zeller, brokkoli vegyesen
  • 4 db salotta hagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál Triffla szarvasgombás balzsamecet
  • Egy nagy, mély serpenyőben közepes lángon felmelegítem a vajat, rádobom a zöldségeket és magas lángon rázogatva felforrósítom, éppencsak megpirítom őket, maradjanak ropogósak, nem a puhára főzés a cél, csak egy kis ízfokozás.

    Az ecetettel meglocsolva tálalom. Jó köretnek is, de bulgurral vagy kenyérrel főételnek is beillik, jól dobozolható, szállítható.

Írd le saját véleményed

Értékelés: Balzsamecetes pirított téli zöldségek