További képek

Szarvasgombás mézes almás palacsinta
Elkészülési idő: 5 óra
  • 20 dkg reszelt alma
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg éhes kovász
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 csipet só
  • 1 csipet só
  • olaj a sütéshez
  • Triffla szarvasgombás méz

Az alapanyagokat összekeverem, ragacsos masszát kell kapnom, ez az alma levességétől nagyban függ. Ha túl folyós, még lisztet, ha túl tömör, még almát kell hozzátenni.

4 órát kelesztem egy mély tálban a meleg sütőben. 

Egy serpenyőben olajat hevítek, ebbe merek a masszából, egy vizes kanállal szétlapogatom. Amikor megsült, egy lapáttal megfordítom, a másik oldalát is megsütöm. 

Triffla szarvasgombás mézzel meglocsolva, forrón tálalom. 

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Szarvasgombás mézes almás palacsinta