Szarvasgombás szarvasnutella
Elkészülési idő: 6 óra

Alapanyagok:

  • 1/2 kg szarvas-, őzcomb
  • 1/2 kg mangalicazsír
  • 5 szál kakukkfű
  • 1 diónyi szarvasgomba
  • pirítós kenyér

A zsírt felolvasztom, a combot és a kakukkfüvet belerakom. Lassan gyöngyöztetve abálom 5-6 órát, legyen omlós a hús. Amikor elkészült, a húst kiveszem a zsírból, k a kakukkfüvet eldobom. A húst kézzel szétszálazom és annyi zsírt keverek bele, amennyit szépen felvesz. Pirítósra kenem, sózom és szarvasgombát reszelek rá.

Rendkívül száraz húsrészek biztonságos felhasználására kiváló recept.

Írd le saját véleményed

Értékelés: Szarvasgombás szarvasnutella