Szarvasgombás-szilvalekváros vaddisznóburger
Elkészülési idő: 30 perc
  • 1/2 kg durvára darált, zsíros vaddisznóhús (lehet marha és mangalica is)
  • 1 kis üveg szarvasgombás balzsamos szilvalekvár
  • 5 db burgerzsemle
  • 10 dkg vaj
  • 2 db diónyi szarvasgomba (opcionális)

A húsból 10 dekás pogácsákat formázok, tűzforróra hevített serpenyőben éppen átsütöm őket (sertéshús), belül véresre sütöm őket (marhahús).

Félbevágom a zsemléket, bő vajon kicsit lepirítom a belső felüket, ráhelyezek egy húspogácsát, megkenem szilvalekvárral, megszórom szarvasgombával és forrón tálalom. 

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Szarvasgombás-szilvalekváros vaddisznóburger