Kucsmagomba juhtúróval töltve, spenóttal
Elkészülési idő: 25 perc

Alapanyagok:

  • 20 dkg kucsmagomba
  • 20 dkg juhtúró
  • 20 dkg spenót
  • szerecsendió

Elkészítése:

Egy serpenyőt meglocsolok hidegen sajtolt napraforgóolajjal (füstös íze remekül illik a gombákhoz) Ráhelyezek feldarabolt, megtisztított erdei gombákat, minden gombaszeletre juhtúrót kanalazok. A gombák közeit frissen mosott, összenyomkodott spenóttal töltöm ki és fedő alatt közepes lángon párolom 20 percig, majd magas lángon fedő nélkül kicsit lepirítom. Még fűszerezni se kell, legfeljebb egy kis szerecsendióval meg lehet szórni, esetleg sózni, ha a juhtúró nem sós.

 

Írd le saját véleményed

Értékelés: Kucsmagomba juhtúróval töltve, spenóttal