Vargánya borjúval és tokaji aszú zselével
Elkészülési idő: 20 perc

Alapanyagok:

  • 20 dkg friss vargánya felszeletelve
  • 30 dkg borjúkaraj
  • 5 szál kakukkfű
  • 1 gerezd fokhagyma szétnyomkodva
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál kávé
  • 1 evőkanál tokaji aszú zselé

A feldarabolt gombát, a felcsíkozott húst, a kissé megmorzsolt kakukkfüvet és a darab fokhagymát a felolvasztott vajon pár percig pirítom. Ráloccsantom a kávét és addig pirítom, hogy a hús belül még rozé legyen (ez pár perc, hamar megvan).

Tálalom, sózom, és aszúzselét adok rá. Kuszkusszal például jól lehet köríteni, de a tarhonya is jó mellé.

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Vargánya borjúval és tokaji aszú zselével