Vargányakrémes hajdinatészta spenóttal, szezámmal és szezámolajjal
Elkészülési idő: 20 perc
    Alapanyagok:
  • 20 dkg hajdinatészta
  • 2 evőkanál Triffla vargányakrém
  • 1 marék spenót megmosva, lecsepegtetve
  • 1 evőkanál szezámolaj
  • 1 evőkanál szezámmag szárazon megpirítva
  • 1 evőkanál tahini, ha túl sűrű, szezámolajjal higítom
  • 1 gerezd fokhagyma finomra reszelve
  • A tésztát a csomagoláson előírtak szerint megfőzöm. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, megfuttatom rajta fél percig a fokhagymát, rádobom a spenótot, éppen összerázom. A tésztát kikeverem a vargányakrémmel, meglocsolom a tahinivel, rápakolom a spenótot és megszórom a szezámmaggal.

Kapcsolódó termékek

Írd le saját véleményed

Értékelés: Vargányakrémes hajdinatészta spenóttal, szezámmal és szezámolajjal