Rólunk

Friss erdei gombák, szarvasgombák, egész évben elérhető vargánya,
kucsma és egyéb szárítmányok

Ezek a fantasztikus alapanyagok nem kaphatók hipermarketekben, egyszerű boltokban. Valódi szezonális különlegességek, olyan kincsek, amelyeket a természet szeszélyesen kínál. Gyűjtésük komoly szakértelmet és sok tapasztalatot igényel, így csak néhány piacon vagy delikát üzletben találkozhat velük az érdeklődő műkedvelő. Ilyen nagy választékben pedig csak nálunk: a Nagyvásárcsarnokban, Triffla cégér alatt az épp szezonális gombák teljes választéka elérhető, a szárítmányok, illetve szarvasgombás olajok, és gombát tartalmazó termékek pedig egész évben.

Mi, a Triffla tulajdonosai régi álmunkat valósítottuk meg, amikor megnyitottuk Budapest első olyan erdei gomba- és szarvasgomba delikát szaküzletét, ahol valóban az országban fellelhető összes fajta és számos, felhasználásukkal készült termék kapható.

Nagy lehetőség ez arra, hogy szenvedélyünket átragasszuk a kulináris változatosság iránt fogékony vásárlókra.

Sokan nem tudják, milyen jelentős gasztronómiai értéke van a különböző erdei gombáknak, illetve a szarvasgombáknak. Itt kezdődik a Triffla küldetése: mi nem csak beszerezzük és eladjuk a gombákat, hanem igyekszünk megismertetni őket a vásárlókkal.

Receptjeinken keresztül tippeket és ötleteket adunk ahhoz, hogy minél sokszínűbben használja fel az erdei gombákat, szarvasgombákat ételei izgalmasabbá, finomabbá tételéhez.

Receptek

0