További képek

Tokaji aszú zselé szarvasgombával

A Tokaji aszú és a szarvasgomba is Magyarország gasztronómiai kincsei közé tartoznak, ráadásul az aszú ásványos, citrusos karaktere remekül illeszkedik a szarvasgomba vad, sötét világához. Borzselékhez hasonlóan, a tányér vagy a fogás utolsó, különleges kiegészítőjeként használható, a tokaji aszú hagyományos ízpárjaival különösen jól harmonizál.

Felhasználási javaslat:

- Libamájhoz, libamájhabhoz
- Liba, vagy sertészsíros kenyérhez
- Fehér húsokhoz
- Túrós fogásokhoz, desszertekhez
- Tejszínes, vaníliás krémekhez
- Sajttálakra, különösen kecske-, kéksajtok, camembert mellé

Írd le saját véleményed

Értékelés: Tokaji aszú zselé szarvasgombával