gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél

30 perc

Kucsmagombás szélesmetélt spenóttal, dióval

Alapanyagok

  • 20 dkg szélesmetélt
  • 20 dkg spenótlevél (lehet fagyasztott is, akkor nem kell mosni, fonnyasztani)
  • 5 dkg dió durvára törve
  • 1/2 teáskanál szerecsendió
  • 2 dl tejszín
  • 10 db kucsmagomba, lehet szárított is
  • 1 kis vej vöröshagyma finomra vágva
  • olivaolaj

Elkészítés

A spenótleveleket megmosom, durván összetépem. Egy lábosban egy evőkanál vízen, fedő alatt megfonnyasztom (kb. 10 perc).

Egy serpenyőben olívaolajon aranybarnára pirítom a hagymát, rádobom a kinyomkodott spenótot, kucsmagombát (a szárítottat megmosom, 30 percig áztatom, majd leszűröm), diót és a tejszínnel felöntve, alacsony lángon összefőzöm.

Elkeverem a sós vízben kifőzött tésztával.

Receptek

Triffla Club

0