gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

4 óra

  • 50 dkg erdei gomba (lehet vegyes is, fagyasztott is)
  • 50 dkg marhanyak/pofa/fartő/lábszár
  • 2 evőkanál füstölt szalonna finom kockákra vágva
  • 1 fej vöröshagyma finomra vágva
  • 2 szál sárgarépa megtisztítva, felszeletelve
  • 3 szál petrezselyemgyökér megtisztítva, felszeletelve
  • 3 csokor petrezselyem
  • 1 kisebb fej karalábé felkockázva
  • fekete bors
  • 2 babérlevél
  • édes fűszerpaprika

Kiolvasztom a szalonna zsírját, a gyufásdoboznyi kockákra vágott húst körpepirítom rajta. Kiveszem a húst, körbepirítom a gombát. Kiveszem a gombát, lepirítom a hagymát. Visszaöntöm a húst, megszórom a paprikával, fűszerekkel, hozzáadom a zöldségeket és felöntöm annyi vízzel, ami ellepi. Fedő nélkül puhára főzöm a húst, hozzáadom a lepirított gombát, összeforralom és ha van rá igény, csipetkével tálalom.

Receptek

Triffla Club

0