gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 20 dkg erdei gomba (lehet száraz is, abból elég 5 dkg, lehet vegyes is, fagyasztott is, a képen gyűrűs tuskó és szürke tölcsérgomba
    van, fűszeres gombák jobbak ebbe a receptbe)
  • 20 dkg fagyasztott sóskapüré vagy friss sóskalevél
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 dl zöldségalaplé
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál őrölt koriandermag
  • 2 evőkanál napraforgó olaj

A szárított gombát megmosom, 30 percre meleg vízbe áztatom. Innentől minden gomba esetében ugyanúgy járok el. A gombát megpirítom az olajon, fedő alatt 10 percig párolom. A cukrot karamellizálom, rádobom a sóskát, hozzáadom a gombákat, felöntöm és felforralom az alaplével, hozzáadom a gyömbért, koriandermagot és 10 percig kis lángon főzöm.

Receptek

Triffla Club

0