gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

20 perc

  • 5 cső tejes kukorica
  • paprikamag olaj
  • fél citrom
  • opcionális: egy csokor petrezselyemlevél, vagy koriander

Elkészítés:

A kukoricát annyi vízbe rakom ami ellepi, felforralom, 5 percig főzöm, leveszem a gázról, még 5 percig benne hagyom. Kiveszem a vízből, meleg sütőben leszikkasztom róla a vizet, de egy kevés olajon, vagy a grillen akár kicsit meg is lehet pirítani, még finomabb lesz. Tálaláskor olajjal, citrommal locsolom és sózom.

Salátához -úgy tisztábban lehet fogyasztani- a főtt szemeket éles késsel levágom, kikeverem a finomra vágott zöldfűszerrel, olajjal, sóval, citrommal.

Receptek

Triffla Club

0