gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

3 óra

  • 1 egész nyúl feldarabolva
  • 20 dkg kimagozott olívabogyó (lehet zöld és fekete is)
  • 10 db babérlevél
  • 1 szűk marék szárított, vagy 10 dkg friss sötét trombitagomba
  • 5 db répa megtisztítva, durván felszeletelve
  • 2 db fehérrépa megtisztítva, durván felszeletelve
  • 1 egész vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl illatos fehérbor
  • 2 evőkanál mustár
  • olívaolaj

A felszeletelt hagymát és az összenyomkodott fokhagymát a nyúllal együtt magas lángon megpirítom. Felöntöm a borral, hozzáadom a babért, a gombát (ha szárított volt, akkor lemosom, és előre beáztatom 2 órát langyos vízben), az olívabogyókat, a répát, a mustárt, sózom.

Fedő alatt puhára párolom. A zsemlegombóc nagyon jó körete.

Receptek

Triffla Club

0