gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

10 perc

2013-ban nyílt meg az első állandó Zing Burger étterem a Király utca 60-ban, de az azóta franchise-zá avanzsált Zing már korábban bombát robbantott burger fronton a food truckjaival. A Zing fő zsenialitása abban rejlik, hogy kiváló alapanyagokból készítenek egyszerű, de mégis egyedi és különleges burgereket, és képesek ezt a minőséget franchise-ban is megtartani. Mivel van már jó pár üzletük, nyaranta pedig a legtöbb fesztiválon ott van a food truckjuk, mindenhol megvan az édes biztonságérzés, hogy bármi történik is, a Zingben biztos nem csalódunk.

Időről időre előrukkolnak valamilyen szezonális specialitással, most például a Triffla Első Pesti Gombabolttal karöltve megalkották a a Triffla Burgert. Az igazi ütős, laktató, téli darab olyan szezonális különlegességeket rejt, mint a libamáj, a szarvasgomba és a szatmári szilvalekvár. A többi összetevőt – a mákos bucit, a roppanós salátaleveleket, a rozmaringos, tengeri sós majonézt és az érlelt ementálit – Susánszky Ádám úgy válogatta ki, hogy ellensúlyozzák a szilvalekvár édességét. Az időszakos Triffla burgert november 5. és december 6. között kóstolhatjuk meg a Zingben.

Tovább: https://welovebudapest.com/toplistak/a-retrotol-az-ujhullamosig-a-legjobb-helyek-a-varosban-ahol-a-legszaftosabb-hamburgeket-kostolhatod/

 

Receptek

Triffla Club

0