gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 20 dkg rizottórizs (kerekszemű)
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 l alaplé (megfelel a víz is)
  • 1 evőkanál vaj vagy zsír vagy olívaolaj
  • 1 kis fej vöröshagyma finomra vágva
  • 5 dkg szárított erdei gomba megmosva és 15 percre meleg vízbe áztatva
  • 2 evőkanál frissen lefőzött presszókávé
  • 1 teáskanál kakaópor
  • 5 dkg szárított vörösáfonya vagy aszalt szilva vagy aszalt sárgabarack

A zsiradékon megfonnyasztom a hagymát, beleöntöm a gombát, rizst, az gyümölcsöt, kakaóport, elkeverem.

Fokozatosan keverve, féldecinként adom hozzá a folyadékot, a kávét, mindig akkor pótolva, amikor elpárolog. A cél egy selymes szaftban úszó éppen ressre főtt rizs.

Amikor ez sikerül, vajjal ízesítem és rögtön tálalom.

Receptek

Triffla Club

0