gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

Rólunk

Friss erdei gombák, szarvasgombák, egész évben elérhető vargánya,
kucsma és egyéb szárítmányok

Ezek a fantasztikus alapanyagok nem kaphatók hipermarketekben, egyszerű boltokban. Valódi szezonális különlegességek, olyan kincsek, amelyeket a természet szeszélyesen kínál. Gyűjtésük komoly szakértelmet és sok tapasztalatot igényel, így csak néhány piacon vagy delikát üzletben találkozhat velük az érdeklődő műkedvelő. Ilyen nagy választékben pedig csak nálunk: a Nagyvásárcsarnokban, Triffla cégér alatt az épp szezonális gombák teljes választéka elérhető, a szárítmányok, illetve szarvasgombás olajok, és gombát tartalmazó termékek pedig egész évben.

Mi, a Triffla tulajdonosai régi álmunkat valósítottuk meg, amikor megnyitottuk Budapest első olyan erdei gomba- és szarvasgomba delikát szaküzletét, ahol valóban az országban fellelhető összes fajta és számos, felhasználásukkal készült termék kapható.

Nagy lehetőség ez arra, hogy szenvedélyünket átragasszuk a kulináris változatosság iránt fogékony vásárlókra.

Sokan nem tudják, milyen jelentős gasztronómiai értéke van a különböző erdei gombáknak, illetve a szarvasgombáknak. Itt kezdődik a Triffla küldetése: mi nem csak beszerezzük és eladjuk a gombákat, hanem igyekszünk megismertetni őket a vásárlókkal.

Receptjeinken keresztül tippeket és ötleteket adunk ahhoz, hogy minél sokszínűbben használja fel az erdei gombákat, szarvasgombákat ételei izgalmasabbá, finomabbá tételéhez.

Receptek

Triffla Club

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot és hozzájárulok, hogy marketing célú leveleket küldjetek számomra.
0