gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

2 óra

  • 10 db sötét trombitagomba, akár szárított is
  • 1 kg burgonya meghámozva, cikkekre vágva
  • 1 szál répa megtisztítva, felszeletelve
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 fej vöröshagyma finomra vágva
  • 5 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 liter alaplé, inkább sötét
  • 20 dkg füstölt hús
  • 1 dl száraz, illatos fehérbor
  • 5 szál kakukkfű
  • 10 szem bors
  • 2 db babérlevél
  • 1 evőkanál fekete köménymag
  • só, mennyisége a füstölt hústól függ, érdemes a főzési idő végén sózni

A hagymákat a zsíron aranybarnára pirítom, paprikázom, felöntöm az alaplével, borral. Belerakom a füstölt húst, a fűszereket, a répát és puhára főzöm. Hozzáadom a krumplit és ressre főzöm.

Csipetke is mehet bele a végén.

Receptek

Triffla Club

0