gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

10 perc

  • 1 szűk marék szárított vegyes erdei gomba (friss gombából 25 dkg)
  • 2 nagy répa meghámozva, felkoczázva
  • 2 fehérrépa meghámozva, felkockázva
  • 1 póréhagyma felszeletelve
  • 10 dkg spenótlevél megmosva (lehet fagyasztott is
  • 10 dkg napraforgó/tökmag vegyesen is akár
  • 10 dkg rizs
  • 2 evőkanál zsír
  • 2 db babérlevél
  • 10 szem bors

A szárított gombákat megmosom, fél órára langyos vízbe áztatom.

A zöldségeket és a hagymát megpirítom a zsíron, hozzáadom a rizst és a gombát, felöntöm két és félszeres mennyiségű vízzel (a gombák áztatóleve is legyen benne a felöntőlében)

Hozzáadom a gombát, a fűszereket, sózom és közepes lángon főzöm, nem kevergetem. Amikor elfőtte a levét, 15 percig pihentetem fedő alatt.

Hétperces tojással tálalom, paprika magolajjal is meg lehet locsolni.

Receptek

Triffla Club

0