gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

4 óra

  • 1 marék szárított erdei gomba keverék
  • kb. 1 kg marhalábszár egyben
  • 1 fiatal zellergumó a zöldjével
  • 1 karalábé a zöldjével
  • 3 db répa
  • 3 db fehérrépa
  • ökölnyi darab karfiol
  • 5 db szegfűbors
  • 10 db bors
  • 5 szál kakukkfű
  • 1 szál rozmaring
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma

A zöldségeket megtisztítom, a szárított gombát megmosom és minden alapanyagot felteszek alacsony lángon főni annyi vízben, ami éppen ellepi. Amikor megpuhult a hús, készen van, nem kell bonyolítani. Aki egy picit mégis bonyolítaná, a darab húst süsse körben zsíron egy vasserpenyőben, az sokat fog hozzátenni.

Érdemes a zöldségekből kétszeres mennyiséget számolni és amikor a leves elkészült, frissen ressre főzni benne ezt a második eresztés zöldséget és azzal tálalni.

A gombák fantasztikusan befűszerezik.

Receptek

Triffla Club

0