gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 1 véres hurka félcentis csíkokra vágva
  • 10 dkg rókagomba
  • 20 dkg zsenge tök
  • 5 dkg pürésített megy, vagy ribizli
  • 1 csipet szegfűszeg
  • 1 csipet fahéj
  • 2 evőkanál hidegen sajtolt napraforgóolaj

A feldarabolt gombát és tököt magas lángon az olajon átpirítom, megszórom a fűszerekkel, gyümölcspürével. A hurkakarikákat közepes lángon, saját zsírjukon, mindkét oldalukon ropogósra sütöm.

Barna rizzsel, bulgurral, vagy kuszkusszal tálalom.

Hurkából a sváb típusú, zsemlés, szegfűborssal ízesített az optimális a recepthez.

Receptek

Triffla Club

0