gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra + 12 óra áztatás

  • 10 dkg lencse (száraz súly)
  • 1/2 l alaplé
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál zsír
  • 4 db babérlevél
  • mustár
  • méz
  • 2 diónyi szarvasgomba

Elkészítése:

A lencsét előző este beáztatom (a fehér vagy vörös lencsét nem kell).
A zsíron aranybarnára pirítom a lisztet, ráborítom a lencsét, hozzáadom a babérlevelet, és annyi alaplében, amennyi ellepi, felteszem főni alacsony lángon.

Amikor megpuhult, eltávolítom a babérleveleket és mustárral, mézzel ízesítem. A sót is most állítom be.

Reszelt, vagy vékonyra szelt szarvasgombával tálalom.

Receptek

Triffla Club

0