gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra

  • 20 dkg kukoricaliszt
  • 1 liter víz vagy világos alaplé
  • 10 dkg vaj
  • 5 dkg frissen reszelt érlelt kemény sajt, pl.: parmezán
  • 4 db diónyi szarvasgomba
  • finom olívaolaj

A vizet/alaplevet felforralom, a lisztet lassan, folyamatos kevergetés mellett, vízesésszerűen adom hozzá. Folyamatosan keverve -habverővel a legjobb- egy órát főzöm.

Belekeverem a vajat és a sajtot, tányérokra öntöm és reszelt, vagy szeletelt szarvasgombával, pár csepp olívaolajjal tálalom.

Csak frissen jó, mert tárolás közben kiszikkad. A kiszikkadt puliszka levesbe szaggatható, vagy bő zsiradékban kisüthető.

Receptek

Triffla Club

0