gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

3 óra

  • 1 kg tinóru, lehet vegyesen is, mi fenyőtinórut használtunk
  • 30 dkg cukor
  • 1 szál rozmaring
  • 1 csipet só

A cukrot egy mély serpenyőben karamellizálom. Rádobom az alaposan megtisztított, lehúzott kalapbőrű, feldarabolt tinórukat, rozmaringot, csipet sót. Elkeverem és alacsony lángon addig főzöm, amíg besűrűsödik.

Botmixerrel tetszőleges állagúra pépesítem és sterilizált üvegekbe töltöm. Fejjel lefelé egy lábosba állítom az üvegeket, annyi vízzel öntöm fel, ami az üvegek feléig ér és fedő alatt 30 percig gőzölöm. Takarókba bugyolálva hagyom kihűlni.

A végeredmény meglepően gyümölcsös karakterű, vadsültek mellé kiváló kísérő.

Receptek

Triffla Club

0