- 20 dkg friss róka
- 10 dkg édes koktélparadicsom
- 1/2 kg sült hús, a képen vaddisznószűz
- 10 dkg tomatillo vagy zöldparadicsom
- 2 cső kukorica
- paprikamag olaj
- 1 evőkanál sertészsír
- 1 evőkanál cukor
- só
A kukoricát felforralom, 10 percig hagyom fedő alatt a forró vízben.
A szűzet egy serpenyőben egy evőkanál zsíron közepes lángon körbepirítom, alacsony lángon éppen átsütöm. Hidegen is felhasználható a receptbe.
A hús zsírján magas lángon pár percig pirítom az alaposan megtisztított, megmosott gombát.
A cukrot alacsony lángon karamellizálom rádobom a feldarabolt tomatillot vagy zöldparadicsomot és alacsony lángon 10 percig rázogatva sütöm.
A kukoricát hideg vízzel lehűtöm, éles késsel levágom a szemeket.
A hozzávalókat egy tálba rendezem, sózom és meglocsolom paprikamagolajjal.