gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra

  • 1 üveg Triffla tárkonyos ananászlekvár
  • 30 dkg darált dió
  • 1 egész tojás
  • kb. 1/2 liter zsíros tej
  • 1/2 kg mascarpone
  • 1 egész kezeletlen citrom reszelt héja
  • 10 dkg vaj
  • olaj

A tojást elkeverem a dióval, olvasztott vajjal, csipet sóval, és annyi tejjel higítom, hogy enyhén folyós legyen. Fél evőkanál olajat hevítek serpenyőben és közepes lángon palacsintákat sütök a diós keverékből. Mindegyiket megkenem tárkonyos ananászlekvárral és egymásra pakolom őket, mintha tortát készítenék

A tetejére kenem a citromhéjjal kikevert mascarponét, és behűtve tálalom.

Receptek

Triffla Club

0