gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

2,5 óra

  • 1 rész friss erdei gomba (lehet vegyesen is, vagy egy faj)
  • 1 rész sütőtök hüvelykujjnyi hasábokra vágva
  • 1 rész csicsóka megtisztítva, hüvelykujjnyi hasábokra vágva
  • 1 rész zellergumó hüvelykujjnyi hasábokra vágva
  • 1 rész birsalma kimagozva hüvelykujjnyi hasábokra vágva (a képen negyedelt japánbirs van, az volt kéznél)
  • kelkáposztalevelek vastag eres része, karfiol igény és ízlés szerint
  • szerecsendió
  • fekete bors
  • dióolaj

A zöldségeket egy tepsibe rakom, sózom és alaposan meglocsolom dióolajjal, megszórom reszelt szerecsendióval és őrölt borssal. 120 fokon sütöm 2 órát. Mazsolás kuszkusszal különösen jó, de levesben főtt fácán/gyöngytúkhúshoz is jó köret.

Receptek

Triffla Club

0