gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 20 dkg kucsmagomba
  • 5 dkg dió durvára törve
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 egész tojás felverve
  • 1 csokor koriender durvára vágva
  • 1 evőkanál frissen főzött presszókávé
  • 1 evőkanál viszki
  • zsemlemorzsa (pár evőkanál)
  • hidegen sajtolt napraforgóolaj

A gombát megmosom, durvára összevágom. Egy evőkanál olajon alacsony lángon 20 percig pirítom, meglocsolom a kávéval, viszkivel, hagyom elpárologni. A tojással elkeverem a gombát és az összes többi alapanyagot, annyi zsemlemorzsát adok hozzá, hogy éppen formázható legyen két kanállal. Vizes kanalakkal hosszúkás gombócokat formázok belőle és közepesen forró, bő olajban kisütöm. A képen lencsefőzelékkel, de bármilyen főzelékhez remek feltét lehet.

Receptek

Triffla Club

0