gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

2 óra

  • 1/2 kg rizike levelektől megtisztítva, megmosva, félcentis szeletekre vágva
  • 20 dkg kukoricaliszt
  • 1 l zöldségalaplé, vagy víz
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg frissen reszelt parmezán
  • 2 evőkanál olívaolaj

Az alaplevet/vizet felforralom és vízesésszerűen, sűrű keverés közepette beleszórom a kukoricalisztet. Csomómentesre keverem. Alacsony lángon, folyamatos keverés mellett egy órát főzöm.

Kikeverem a vajjal és a sajttal és egy kivajazott tűzálló tálba öntöm. A tetejébe nyomkodom a rizikéket, meglocsolom az olajjal és 150 fokos előmelegített sütőben sütöm fél órát.

Hidegen is finom, és úgy jobban szeletelhető.

Receptek

Triffla Club

0