gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

20 perc

  • 20 dkg friss sárga rókagomba
  • 20 dkg zsenge patisszon
  • 10 dkg sárgadinnye
  • 20 dkg zöldparadicsom
  • friss koriander
  • szezámolaj

A rókagombákat megtisztítom, nagy darabokra vágom. A patiszont a rókákkal azonos méretűre vágom, ha nagyon zsenge, nem kell hámozni, magokat viszont el kell távolítani. A paradicsomokat fél centis szeletekre vágom, a meghámozott, kimagozott dinnyét szintén rókaméretűre vágom.

Serpenyőben olajat hevítek, a paradicsomot és a patiszont alaposan átpirítom közepes lángon, utánuk dobom a rókát, pár percig összepirítom. A dinnyét hőkezelés nélkül adom hozzá, akinek van kedve, akár pürésítheti is ezt az alapanyagot öntetnek. A friss koriander opcionális.

Jó köret fehér húsú halhoz, de magában is megáll.

Receptek

Triffla Club

0