gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

10 perc

  • 1 egész hízott liba, vagy kacsamáj
  • 4 db diónyi szarvasgomba
  • sókristály

A májat alaposan behűtöm. Gyorsan kell dolgozni, hogy ne olvadjon szét közben. A két lebernyeget kettétöröm, az ereket csipesszel kihúzom. A májakat hosszanti tengelyükre merőlegesen másfél centis csíkokra vágom, hidegre teszem.

Egy vasserpenyőt tűzforróra hevítek, ebbe rakok annyi májszeletet ami kényelmesen elfér. Nagyon gyorsan sül, és annál gyorsabban olvad ki a zsírja, ezért amint pirul alul, megfordítom, gyorsan pirítom a másik felét is. A máj így sütve kívül picit ropogós, belül krémes lesz.

Még melegen reszelek rá szarvasgombát és sózom.

Puha fehér kenyérrel.

Receptek

Triffla Club

0