gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

15 perc

  • 10 dkg kucsmagomba
  • 2 nagy marék friss spenótlevél
  • egy csipet őrölt szerecsendió
  • 1 evőkanál frissen főzött presszókávé
  • 2 nagy gerezd fokhagyma pépesítve mozsárban
  • 1 bagett felszeletelve
  • vaj

A gombákat megmosom, durvára összevágom, kevés vajon, alacsony lángon  20 percig pirítom, ráöntöm a kávét, megszórom a szerecsendióval. Mellédobom a spenótot, alacsonyra kapcsolom a lángot alatta, lefedem, hogy fonnyadjon. Közben bekenem a kenyereket a fokhagymával és egy másik serpenyőben bő vajon, közepes lángon megpirítom a fokhagymás oldalukat. Rápakolom a kucsmagombás spenótot, melegen tálalom.

Receptek

Triffla Club

0