gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

30 perc

  • 20 dkg kucsmagomba
  • 20 dkg nagylyukú reszelőn lereszelt cheddar sajt
  • 2 marék friss spenót
  • 1 evőkanál frissen lefőzött presszó kávé
  • 1 evőkanál viszki
  • 1 evőkanál hidegen sajtolt napraforgóolaj
  • 2 evőkanál durvára tört dió
  • 1 csipet őrölt szegfűszeg
  • 1 csipet őrölt szerencsendió
  • zsemlemorzsa

A gombát az olajon 20 percig párolom, meglocsolom a kávéval, viszkivel, zsírjára sütöm. Egy lábosban egy kanál vízre dobom a megmosott, összetépett spenótot, fedő alatt addig párolom alacsony lángon, amíg összeesik. Leöntöm a levét, hozzákeverem a gombát, a sajtot, a fűszereket, és annyi zsemlemorzsát, hogy formázható legyen. Melegen, rögtön tálalom saláták főzelékek mellé, de egy paradicsomos spagettibe is pottyantható húsgombóc helyett.

Receptek

Triffla Club

0