gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra

  • 10 dkg napraforgómag
  • 1 evőkanál fekete szezámmag
  • 1 evőkanál szezámliszt
  • 1/2 dl fehér bor
  • 2-3 dl alaplé
  • 20 dkg shii-take
  • 1 evőkanál szezámolaj
  • frissen facsart citrom leve
  • friss koriender vagy petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál durvára tört dió
  • 2 evőkanál reszelt parmezán

A magokat szárazon megpirítom, felöntöm a borral, hagyom elpárologni. Az alaplével fokozatosan felöntögetve 30 percig főzöm. Hozzáadom a szezámlisztet, és tovább főzöm még 15 percig. Elkeverem a parmezánnal.

Az olajon magas lángon pár percig pirítom a gombákat, megspriccelem citromlével, elkeverem a finomra vágott zöldfűszerrel, és dióval megszórva a magkásán tálalom.

Nagyon kiadós étel.

Receptek

Triffla Club

0